Terugblik op het WAGRO Café

 
 
Op woensdag 30 november 2016 vond het WAGRO Café Limburg plaats. Dit keer in de prachtige wijnkelder van Wijnhuis Thiessen te Maastricht. Het was een interessante avond over de veranderingen die nu spelen voor waarnemers/HIDHA’s op professioneel vlak en bij het ondernemerschap. Naast waarnemers waren er leden van het bestuur van de LHV-Huisartsenkring Limburg aanwezig.

Tijdens het eerste deel van de avond gaf Cara Valk, o.a. werkzaam als gespreksleider visitatie,  informatie over de individuele visitatie voor (waarnemend) huisartsen. Het tweede deel van de avond werd verzorgd door Michel Blom, jurist van de LHV en ging over het afschaffen van de VAR-WUO en de introductie van de wet DBA, waarbij gewerkt wordt met een Overeenkomst van Opdracht. De presentaties van deze avond zijn terug te vinden op de Wagro Limburg groep op HaWeb.

Gedurende de hele avond konden waarnemers hun instrumenten gratis laten ijken en nieuwe instrumenten met korting aanschaffen. Na afloop was er nog een gezellig napraten onder het genot van een heerlijk glas wijn. Kortom, een leerzaam, informatief en gezellig Wagro Café!