LHV Ledenfestival

 
 
Op dinsdag 26 juni vieren we het 12,5 jarig bestaan van de Kring Limburg met een zomers festival voor alle Limburgse LHV leden.

Ledenfestival dinsdag 26 juni! 

Tijdens deze bijeenkomst laten we zien en beleven wat de LHV voor u betekent, en nog meer kan betekenen: de LHV luistert graag naar uw ideeën en inbreng. De voorzitter, Ella Kalsbeek  vertegenwoordigt het landelijke bestuur. De huisartsopleiding geeft inbreng via een keynote door prof. dr. Jean Muris. Landelijke projectleiders presenteren hun beleidsvoorstellen en gaan er graag over met u in gesprek. Er is een mini-workshop door de LHV-lobbyist, waar u kunt zien hoe uw belang uiteindelijk in Den Haag onder de aandacht en op de vergadertafel worden gebracht. Ook de verzekeraars zijn aanwezig om met u persoonlijk uw vragen en opmerkingen door te nemen. Het kringbestuur is de hele middag aanspreekbaar op het reilen en zeilen van de kring en het huisartsenbelang in Limburg.

De belangwekkende ontwikkelingen binnen de Limburgse huisartsenzorg worden gekoppeld aan een informele sfeer, waarin de ontmoeting centraal staat. Er is alle gelegenheid voor contact en gezelligheid; we vieren tenslotte ook echt een feestje!

We verheugen ons op uw komst EN uw bijdrage aan inhoud en sfeer!

Heel graag tot 26 juni, 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

info en aanmelden
HAweb --> Huisartsenkring Limburg
huisartsenkringlimburg@lhv.nl