LHV-Huisartsendag 18 april 2020

 
Op zaterdag 18 april 2020 organiseert de LHV voor de allereerste keer de LHV Huisartsendag. Een dag vol inspiratie, innovatie en interactie speciaal voor de huisarts. Een evenement waar alles draait om de uitdagingen en kansen in dit prachtige vak.

Balans in de praktijk van morgen

Op deze dag staat Balans in de praktijk van morgen centraal. Dit thema is uitgewerkt in verschillende werelden: De nieuwe dokter, De krachtige dokter en De digitale dokter.

Hier beleven huisartsen hoe zij zich op de toekomst voorbereiden, hoe zij sterk en vitaal hun werk kunnen blijven doen en hoe de digitalisering hun werk makkelijker maakt. In het LHV skills lab kunnen huisartsen hun vaardigheden oefenen. Over alles wat er nog meer te beleven is, volgt binnenkort meer informatie. Het wordt in ieder geval praktisch én inspirerend!

Nieuw concept

Na 11 succesvolle edities van de LHV Huisartsbeurs met vele duizenden gewaardeerde bezoekers, was het tijd voor vernieuwing. Dat is de LHV Huisartsendag. Een nieuwe opzet met een scherpere focus op inhoud. Een dag vol doen en leren, ervaren en ontmoeten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de LHV Huisartsendag exclusief voor huisartsen en aios huisartsgeneeskunde.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 18 april 2020
Locatie: World Forum, Churchillplein 10, Den Haag
Inschrijving: opent in het najaar
Geaccrediteerde sessies

Interesse?

We zijn nog druk bezig met het invullen van deze dag. Bent u huisarts en wilt u op de hoogte worden gehouden over de LHV Huisartsendag? Laat dan hier uw contactgegevens achter.

Exposanten

Heeft u interesse om als exposant op de Huisartsendag te staan? U kunt uw interesse als exposant doorgeven via lhv@congressbydesign.com. U ontvangt de prospectus. Ook nemen wij nog persoonlijk contact met u op. 

Naar de LHV website voor een volledig overzicht

 

Praktische informatie

Datum
zaterdag 18 april 2020 (Hele dag)
Locatie
World Forum
Den Haag
Nederland